over cut'n go

Kwaliteit kapsels

Naast de vlotte service die wij aanbieden staat de verzorging van jouw haar voor ons centraal. Wij verzorgen indien gewenst het wassen tot aan de nazorg van de knipbeurt. Weet je niet welke producten geschikt zijn voor jouw type haar?
Wij wel!

Vraag de kappers van Cut ’N Go wat jij de dagen na je knipbeurt het best met je haar kan doen en je gaat gegarandeerd weg met een passend advies.

Coffee Bean

Persoonlijke benadering

Enkel op Afspraak

Goed resultaat

Knippen en gaan

Onze naam die zegt het al Cut N Go!

U gaat bij ons zitten, hebt het gezellig tijdens het wachten, gaat in de kappersstoel zitten en voor u het beseft nemen wij weer afscheid van elkaar. Wij zorgen ervoor dat u fris uw dag kan vervolgen.

Onze kappers zijn erop getraind om in een vlot tempo de klanten te voorzien van alle wensen, maar alsnog de kwaliteit van “echte ambacht” te hanteren. Fabriekswerk is bij ons op de werkvloer uit den boze. Hiermee creëren wij het verschil.

Onze kappers zijn erop getraind om in een vlot tempo de klanten te voorzien van alle wensen, maar alsnog de kwaliteit van “echte ambacht” te hanteren. Fabriekswerk is bij ons op de werkvloer uit den boze. Hiermee creëren wij het verschil.

Kapsels

tevreden klanten

Ons werk

Om u een impressie te geven van onze kunnen heb wij een ruim aanbod van foto’s en/of video’s voor u samengesteld.

Ons Verhaal

In 2004 zag een ondernemer zijn kans om in Rotterdam Noord een kwalitatief goede kapper neer te zetten. Deze was er naar zijn mening niet te vinden. In dat jaar werd Cut N Go Hairstyling geboren op Bergweg 345-A in Rotterdam.

De zaak heeft zich staande weten te houden tussen de competitieve concurrentie door capabel te zijn in het behandelen van zowel glad als kroeshaar. De combinatie van deze vaardigheden zorgde voor een aangename kapperszaak waar iedereen naartoe kon. Voor de multiculturele samenleving van Rotterdam die in de groei was kwam dit als geroepen. Vrienden met verschillende haartypes hoefden niet meer naar verschillende kappers, waardoor ze sneller samen door naar de stad konden tijdens koopavonden of disco uitjes.

Hoe het begon

Na 12 jaar kwam er een nieuwe ondernemer die Cut N Go Hairstyling nieuw leven heeft ingeblazen. De visie van een multiculturele kapperszaak bleef voortbestaan, maar nu had de ondernemer een nieuwe missie. “Het creëren van een kapperszaak, waar de volgende generatie kappers zich kon ontwikkelen”. Zo zijn er samenwerkingen ontstaan met scholen, waarbij aankomende kappers regelmatig over de vloer komen bij Cut N Go. Mede door de ervaring en kennis van de ondernemer is Cut N Go Hairstyling in het jaar 2016 Cut N Go salon gaan dragen.

Wanneer je dacht dat wij niet verder dan 16 terug in de geschiedenis konden gaan is er nog een fun fact over het pand waar Cut N Go zich bevindt.

Cut N Go mag namelijk met trots zeggen dat het pand een stuk geschiedenis met zich meedraagt. Het pand werd al sinds het begin van de 19e eeuw als kapperszaak gebruikt. Namelijk door de heer Klaas Dekker. De kapperszaak was heel populair, door het historische treinstation Bergweg en alle passagiers die voor hun werk nog langsgingen voor een knipbeurt. Zo heeft dit pand de 2e wereldoorlog overleefd en wordt er nu anno 2020 nog steeds met passie en liefde geknipt binnen dezelfde muren.

 

“We are not makers of history. We are made by history.”
– Martin Luther King, Jr.

Bezoek de shop!

Doordeweeks

Ma   12:00 -17:30
Di    gesloten
Wo  09:00 -17:30
Do   09:00 -17:30
Vrij  09:00 -17:30

's Weekends

Za   09:00 - 17:30
Zo   gesloten

Contact

Telefoon

+(31) 06 4217 5404

Mail

info@cutngo.nl

Kvk

65848713

Adres

Bergweg 345-A
3037EP, Rotterdam